Een Quantum Touch® behandeling

by

Voor wie is een Quantum Touch® behandeling bestemd?

Iedereen : babys, kinderen, volwassenen en senioren..

 

Wanneer is een Quantum Touch® behandeling nuttig ?

 

  • als eerste kennismaking om te ervaren wat het met je doet,
  • bij ontstekingen : tendinithis, artrithis, …
  • Bij rugpijn of structurele scheefstanden : scoliose, schevestaande heupen, lumbago, zenuwpijnen,..
  • bij buikpijn of hoofdpijn (migraine),
  • bij algemeen gevoel van moeheid, tekort aan energie.

 

Hoe verloopt een Quantum-Touch® behandeling ?

 

Je wordt staand, zittend of soms liggend behandeld. Best trek je gemakkelijke kledij aan. Tijdens de behandeling vraagt de beoefenaar wat je voelt. Dus alert zijn voor welke gewaarwording ook in je lichaam, is het enige wat er van je wordt gevraagd. Dat vraagt enige oefening en verschilt van persoon tot persoon.

De beoefenaar stimuleert je energieveld om het zelf genezend proces op te wekken.

Concreet: de beoefenaar gebruikt ademhalings- en concentratietechnieken die zijn energieveld verhogen. Dan plaatst hij zijn handen rond de plek van pijn, spanning of ontsteking. Door een wisselwerking met jouw energie zal je eigen biologische intelligentie doen wat die noodzakelijk acht om te genezen.

Een vrije stroom van vitale energie herstelt zich. Daardoor helpt QT® het zelf genezend potentieel van het lichaam, te activeren. QT® is erop gericht om de energie in balans te brengen en het algemene evenwicht van het lichaam te verbeteren.

La séance commence par un entretien pour durer environ 1h, mais cette durée peut être variable selon le soin à effectuer.

Elke behandelingssessie duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van de te behandelen problemen kan dat licht variëren.

 

Wat voel je tijdens de behandeling? ?

 

Gedurende de behandeling kun je verschillende volledig natuurlijke sensaties voelen. Zoals een gevoel van warmte of prikkeling op de plaats waar de beoefenaar de handen plaats., Zelfs in andere delen van het lichaam voel je soms ‘beweging’. Zo kan de pijn zich verplaatsen, even verhogen om dan te verminderen of te verdwijnen.

Stuk voor stuk natuurlijke processen die variëren van persoon tot persoon. Het zijn uitingen van het verhoogd energieveld dat zijn ‘opkuiswerk’ begint.

 

Na de behandeling

 

Het verrichtte energiewerk blijft werkzaam gedurende een aantal dagen. Dan kun je bepaalde sensaties blijven voelen tot ze geleidelijk aan verdwijnen.

 

Bloc QT Bloc QT opleiding Bloc Tarieven