Wat is Quantum-Touch®

by
Het is een effectieve en verrassende genezings-methode. De beoefenaar gebruikt energie om genezing te bevorderen. De grondlegger van Quantum-Touch® (QT®) is Richard Gordon.

 

Levenskracht-energie krijgt almaar meer belangstelling . De woorden ‘energie’, ‘Chi’, ‘prana’ definiëren de levenskrachtenergie van onze lichaam. Een goed evenwicht ervan garandeert onze gezondheid. Is die energie geblokkeerd of uit evenwicht, dan verschijnt de ziekte of pijn.

 

De levenskrachtenergie is altijd aanwezig. Alleen zijn we ons er niet van bewust. Ze blijft voor ons abstract en mysterieus en daardoor hebben we haar niet leren voelen en beheren.

 

quantum-touch-lifenergy

 

Hoe werkt Quantum-Touch® ?

 

In QT® gebruikt de beoefenaar een combinatie van verschillende ademhalingstechnieken en lichaams-bewustzijnsoefeningen om zo een hoog niveau van energie te creëren. Als de beoefenaar dat energieveld – door middel van zijn handen – rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking plaatst, dan zal de lichaamseigen biologische intelligentie doen wat die noodzakelijk acht om te genezen. Een vrije stroom van vitale energie herstelt zich. Daardoor helpt QT® het enorme potentieel van het lichaam om zichzelf te genezen, te activeren. QT® is erop gericht om de energie in balans te brengen en het algemene evenwicht van het lichaam te verbeteren.

QT® heeft uitstekend resultaten bij mensen van alle leeftijden. Het is goed te combineren met andere therapieën en verhoogt de effectiviteit van de behandelingen.

Toch zal iedereen op een andere manier reageren op de behandeling, in functie van zijn gevoelens en behoeften. Soms zijn maar een paar seconden nodig opdat de “patiënt” de energie voelt bewegen. Het kan een gevoel van warmte, koude, trillingen, tintelingen geven.

Waarvoor werkt Quantum-Touch®  ?

 

QT® helpt bij de volgende klachten: snelle en diepgaande vermindering van pijn (rug-, maag-, hoofdpijn), vermindering van de ontstekingen, lijnt botten en wervels uit naar hun oorspronkelijke stand, verlicht vermoeidheid, verhoogt energie, …

De beoefenaar van QT® is niet de ‘genezer’; hij is slechts een katalysator. Het is de persoon die ontvangt die zichzelf geneest. Alles wat QT® doet, is het proces van zelfgenezing ondersteunen en versnellen.

De meerwaarde van Quantum-Touch®:

 

  • Versnellen van het genezingsproces.
  • Mensen met allerlei verschillende fysieke en emotionele klachten kunnen worden geholpen. Enkele voorbeelden: infecties, ontstekingen, leverproblemen, oogklachten, posttraumatisch stress syndroom enz.
  • Scheefstanden en structurele problemen aan ruggengraat veranderen : denk aan scoliose, kyfose en lordose. Er is een ding waarin QT® verschilt met andere technieken: we helpen het lichaam om zich “uit te lijnen”. De beoefenaar laat botten en wervels niet bewegen, dat gebeurt door de zelfgenezingskracht van de behandelde persoon zelf.
  • QT® werkt bijzonder goed na operaties, trauma’s en verbrandingen.
  • Bij depressies levert QT® ook goede resultaten op.
  • Gedeformeerde of gebroken botten herstellen sneller.
  • QT® werkt uitstekend bij baby’s, dieren en onder narcose.
  • QT® vanop afstand levert bovendien heel goede resultaten op.

Bloc QT behandeling Bloc QT opleiding

Meer weten over Quantum Touch®:

Quantum-Touch USA
Quantum-Touch Nederland